Tag: Nagellaktag

Tag: Nagellaktag

Hoi iedereen! Welkom bij mijn allereerste blogbericht op deze site. Het leek mij leuk om te beginnen met de nagellaktag. Deze tag heeft een aantal leuke vragen over nagellak en die vul ik graag voor jullie in. Voor jullie een leuke manier om iets meer te weten te komen over mij en mijn liefde voor nagellalk. Ben je nieuwsgierig naar het aantal lakken die ik in mijn stash heb? Lees dan snel verder.

 

 

Uit hoeveel lakjes bestaat jouw stash? Van welk merk bezit je de meeste lakjes?

Ik durf het bijna niet te zeggen… Mijn stash bestaat op dit moment uit 1716 lakken. Absurd veel, dat weet ik. En ik denk dat ik de meeste nagellak heb van Essence en daarna volgt Catrice.

Mijn lade met alle Essence limited editions en special effect toppers.

Wat is de meest voorkomende kleur? Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?

Ik heb eigenlijk geen idee van welke kleur ik echt het meeste heb, maar ik denk wel rood/roze. En verder heb ik met zoveel nagellak eigenlijk iedere kleur en finish wel in mijn collectie.

Welke nagellak draag je het meest (kleur/merk/naam)? Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet hebt weg gegooit?

Ik draag eigenlijk het meeste nagellak van China Glaze. Dit is echt mijn meest favoriete merk. Verder draag ik niet specifiek 1 kleur heel vaak. Ik maak eigenlijk altijd een nail-art en dit is vaak met verschillende kleurtjes en iedere keer weer wat anders.

Mijn nagellakrek waarin ik alle O.P.I. , Essie en China Glaze bewaar.

Gebruik je een basecoat? Gebruik je een Topcoat?

Ja ik gebruik een base- en topcoat. Mijn favoriete basecoat is de Duri Rejuvacoat. Daarnaast gebruik ik ook vaak de 2 in 1 base- en topcoat van Essence.

Werk je liever met stempels of uit de losse hand met nailart?

Mijn voorkeur gaat uit naar nailart uit de losse hand, omdat ik het erg leuk vind om nieuwe dingen te kunnen maken. De afgelopen tijd heb ik wel steeds meer het stempelen ontdekt en dat begin ik ook erg leuk te vinden.

Hou je van shimmers/glitters of liever een creme finish?

Ik vind creme finish zelf wel erg mooi, het werkt ook erg prettig. Wel vind ik glitters super gaaf en apart staan, maar het eraf halen hiervan is een minder leuk klusje.

Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht? Voel je je kaal zonder nagellak? 

Ik heb deze week nog helemaal geen nagellak gekocht. Ik heb een paar weken terug al heel veel mooie lakken toegevoegd aan mijn collectie, dus voor nu is het wel prima. En ja, ik voel me wel kaal zonder nagellak. Voorheen had ik echt iedere dag nagellak op en het liefst deed ik het ook iedere dag opnieuw. Eigenlijk doe ik dat nu niet, soms heb ik eens een keer een dag geen nagellak op, maar meestal wel.

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag!

Roan

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *